SwimSeal fülcsepp

Nyilvánvaló, hogy akik nap, mint nap érintkeznek az uszodai vízzel, azok sokkal nagyobb eséllyel kapnak el bizonyos fertőzéseket, megbetegedéseket, így náluk a fülgyulladás is gyakoribb lehet. A vízi sportot űzők nap, rendszeresen ki vannak téve a fertőzött víz veszélyeinek, de a nyaralók is bizonyos időszakokban szenvedhetnek a víz okozta fülgyulladástól. Azonban ezt a betegséget és az ezzel járó rengeteg fájdalmat meg lehet előzni, ha egy olyan fülcseppet használunk, mely véd a gyulladás okozta fájdalmaktól, a kellemetlen tünetektől. Ez a fülcsepp a SwimSeal.

A SwimSeal fülcsepp egy víztaszító bevonatot képes a fülben, melynek köszönhetően a fertőzött víz nem képes megtapadni a fül belső felületén. 97,5 %-ban polisziloxánt tartalmaz, ami egy speciális szilikon olaj. Ezenkívül a termék teafa olajat is tartalmaz, mely számos gyógyhatása mellett ismert baktérium-, vírus- és gombaölő hatású. Ezek az anyagok pedig azért is nagyszerűek, mert nem akadályozzák meg a külső fül természetes működését, hanem teljesen úgy funkcionálnak, mint a fülzsír.

A SwimSeal használata

A legfontosabb, hogy sose használjuk ezt a fülcseppet, ha allergiásak vagyunk a termék valamelyik összetevőjére vagy ha lyuk van a dobhártyánkon. Első esetben komoly allergiás reakciókat válthat ki a csepp, a második esetben a SwimSeal olyan helyekre is elkerülhet, ahová nem lenne szabad. A SwimSeal a megelőzést szolgálja, így ha már kialakult fülgyulladásról van szó, akkor orvoshoz kell fordulnunk. Ne használjuk a cseppeket terhesség és szoptatás alatt, valamint akkor sem, ha a dobhártyába szelep vagy tubus beültetésére került sor.

Mindkét fülnyílásba maximum 2-3 cseppet csepegtessünk, mielőtt a vízbe megyünk. Ha folyamatosan a vízben tartózkodunk, akkor a cseppentés 2-3 óránként meg kell ismételni a védettség fenntartása érdekében.Ha túl sokat cseppentettünk, akkor a felesleg kifolyik a fülből, ezt papír zsebkendővel törölhetjük le.

Swimseal termék!

Swimseal fülcsepp vízokozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Swimseal fülcsepp víz okozta fülgyulladás ellen 7,5ml

Kapott már Ön, vagy gyermeke fülgyulladást uszodában, természetes vizekben?

Ár: 5290 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!